Påskekrim 2015 på TV

paskekrim-2015

Det blir påskekrim på TV også i 2015. NRK sender hele tre ulike påskekrimer, mens TV 2 varter opp med to (hvor av den ene, Mayday, er reprise fra i fjor).

Prey

NRK 1, 2 episoder, start mandag 30. mars

Marcus Farrow (John Simm) er en trivelig politimann med to barn og et havarert ekteskap. Så dukker det godt modne liket av en tyrkisk gangster opp, og det begynner å gå riktig så galt for Farrow når han går i gang med å etterforske forbrytelsen. Når han så blir funnet på åstedet for det brutale drapet på sin fraseparerte kone og sønn, og alle bevisene peker mot ham, raser verdenen hans sammen.

Arthur og George

NRK1, 2 epsioder, starter onsdag 1. april

Sir Arthur Conan Doyle, skaperen av Sherlock Holmes, er i sorg etter tapet av sin hustru og lider av skrivesperre. Når han hører om den unge inderen George Edalji, som har sonet en fengselsstraff for uhyrlige forbrytelser han selv mener han ikke har begått, vekkes Sir Arthurs interesse.

Handlingen er satt til år 1906 og følger Sir Arthur Conan Doyle og hans sekretær Alfred “Woodie” Wood i arbeidet med å bevise at George har blitt offer for justismord.

Foyle

NRK1, 3 episoder, starter fredag 3. april

Når professor William Knowles ved London Universitet blir funnet knivstukket i en park, kastes kriminalsjef Foyle inn i en mørk verden der korrupte forretningsfolk med nazisympatier hersker.

The Guilty

TV 2, 3 episoder, starter onsdag 1. april

Etterforsker Maggie Brand undersøker forsvinningen til fem-åringen Callum Reid, som forsvant på en fest i nabolaget i 2008. Saken ble aldri løst, og Callum ble aldri funnet. Fem år senere blir liket av et barn funnet begravet i nærheten av Callums barndomshjem, og marerittet er i gang på nytt.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.