E3 2015: Microsoft sin pressekonferanse

Microsoft holdt sin pressekonferanse mandag 15. juni klokka 18.30 norsk tid. Under kan du lese noen av mine inntrykk fra den.

Xbox startet med å vise fram Halo 5. Spillet kommer til jul. Og fortsatte med Recore som ser veldig pent ut og er ekslusivt til Xbox One. Fallout 4 ser veldig flott ut. Mod som er lagd på PC vil kunne spilles og deles på Xbox One. Peter More snakker om EA Access. Kan testes gratis denne uka (usikker på om dette gjelder Norge).

Phil Spencer skrøt naturligvis om Xbox. Til kraftig applaus fra salen annonsere han at Xbox One vil bli bakoverkompatilbel med Xbox 360. Dette vil skje ved juletider og 100 titler vil være mulig å kjøre. Dette er jo veldig gledelig og ikke minst overraskende. De som er Preview medlemer kan teste nå.

Indie-spillet Cuphead ser utrolig kult ut og jeg likte den grafiske tilnærmingen de har valgt.

Jeg gleder meg veldig til det nye Tomb Raider-spillet. Det som blei vist, ser veldig flott ut. Mye action å glede seg til. Spillet kommer ved juletider.

Rare Replay er en samling med 30 Rare spill og kommer i begynnelsen av august. Virker som en veldig flott samling. Denne kan jeg så absolutt tenke meg.

Demostrasjonen av Mindcraft med HoloLens så utrolig kul ut. Men kan det bli mer enn en gimmick?

Kort oppsummert, var dette en grei presentasjon fra Microsoft. For min del, gledelig med 360 kompatibilitet. Cuphead så utrolig stilig ut og gleder meg til både Rare Replay og Tomb Raider.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.