Bilder fra a-ha konserten i Oslo Spektrum 1. mai

Da a-ha la ut billetter til ekstra konserten 1. mai i Oslo, var jeg rask med å bestille billetter til den også. Så dette blei min andre a-ha konsert denne helga. Les anmeldelsen min her.

Konserten på lørdag var veldig bra, og søndagen like så. Men den føltes like vel bedre. Lørdag kveld hadde jeg plass høyt oppe og langt bak. Søndag satt jeg nede på gulvet ikke så alt for langt fra scenen. Dette gir selvfølgelig en mer næhet til showet. Man ser gutta i a-ha bedre og det gir et mye mer trykk enn langt bak. Så dette var absolutt en höydare.

Så under har jeg lagt ved noen av bildene jeg tok søndag kveld i Oslo Spektrum.

Foto: © 2016 – Frank Eivind Rundholt

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.