Underholdende konsert med Eva Weel Skram på Stangholmen i Risør

Eva Weel Skram

I havgapet rett utenfor Risør sentrum ligger Stangholmen. En liten øy med et fyr, en restaurant og konsertsted plassert i et naturlig amfi.

Det var første gang jeg var her ute på konsert. Og torsdag 21. juli var det Eva Weel Skram (Eva & the Heartmaker) som spilte. Første konsert med henne også.

Før Hver gang vi møtes på TV 2 tidligere i år, hadde jeg ikke så mye kjennskap til henne. Men det viste seg jo at jeg hadde hørt en god del av sangene hennes på radio.

På Stangholmen framførte Skram en blanding av eget materiale og sanger fra et vidt spekter av andre artister. En fin blanding i spedd litt snakk mellom sangene. Noen synes kanskje det var litt mye. Men jeg syntes det passet fint i denne settingen. Utekonsert i naturlig amfi ga en intim og uhøytidelig atmosfære.

Eva Weel Skram har en god stemme som tydelig kommer frem i enkelte av sangene, kanskje spesielt de litt mer sarte.

Det må også nevnes at Thomas Stenersen (Evas ektemann) er en fantastisk dyktig gitarist. Han spilte gitar på flertallet av sangene (bass et par ganger). Han fikk det til å høres ut som at det var flere som spilte, og du tenkte faktisk ikke at det bare var en enkelt gitar.

Været var bra og stemningen god på Stangholmen. Å høre på Eva Weel Skram i sommerferien var absolutt verdt turen ut.

Foto: © 2016 – Frank Eivind Rundholt

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

Eva Weel Skram

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.