Bilder fra Hunderfossen Vinterpark

I vinterferieukene har Hunderfossen Familiepark åpnent på kveldstid fra 18.00 til 20.30 fram til 4. mars. Jeg var der en tur åpningshelga og det var veldig hyggelig. Stemningsfullt med lyssatte issklulpturer rundt om i (det som var åpent) av parken.

Hunderfossen Vinterpark har eget isshotell som er fint utsmykket med isskulpturer og det samme er iskatedralen. Vi startet med en tur i Eventyrslottet, veldig gøy. Og det var lurt å gjøre det aller først, for køen blei raskt lang. Om man ville, kunne man ta en tur med hest og kjerre. Og barna (de som var lave nok) kunne ta seg en snøscootertur. Det var også muligheter for å ake.

Et tips er å ta med pølser eller annen enkel grill mat, da det er satt opp flere steder med mulighet for grilling.

Det hele avsluttets med fyrverkeri til Dovregubbens hall.

Foto: © 2017 – Frank Eivind Rundholt

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.