20. september slukkes FM-nettet på Østlandet

Jeg synes ikke det er lenge siden jeg skrev et innlegg i januar om slukkinga av FM-nettet i Norge i 2017. Det var Nordland som startet rett over nyttår.

Nå er tida kommet for meg og alle som bor på Østlandet. Onsdag 20. september slukkes FM-nettet i Oslo, Østfold, Vestfold og Akrershus. Da forsvinner alle NRK sine radiokanaler fra FM-nettet. Og du vil dermed kun kunne høre dem på DAB+ eller andre digitale platformer.

De kommersielle kanalen P4 og Radio Norge holder seg på FM fram til desember, da de også forsvinner. En rekke lokalradioer vil også forsvinne fra FM-nettet i desember, mens noen kommer til å fortsette framover en stund.

Siste fylker ut er Troms og Finnmark som får sitt FM-nett slukket 13. desember.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.