Bilder fra jula 2017

Jula 2017 var den første jula jeg ikke feiret sammen med mine foreldre og søstre. Den blei feiret med min kjæreste og hennes familie i Oslo. Vi startet allerede lille julaften med mat og gaver. Heldig som jeg var, fikk jeg mandelen i riskremen. Julaften blei det mer julemat, men ikke flere gaver. Andre juledag fortsatte med nytt julegilde.

Andre juledag gikk turen til Risør, hvor det blei en ny runde med julemiddag og en minijulaften med pakker. Det blei også litt et par dager med jobbing i mellomdagen.

Det nye året blei skutt inn med litt fyrverkeri fra oss og mye fra de rundt omkring.

Foto: © 2017 – Frank Eivind Rundholt

Gaver under juletreet i Oslo.
Min første jul med ribbe som julemiddag.
Jeg var heldig og fikk mandelen. Vant en pose med seigmenn.
Julegaver under treet i Risør.
I Risør blei det som vanlig steik.
Risør
Det blei litt spilling i jula. Mye moro med Med andre ord og Pass the bomb.
Kjæresten min Heidi og jeg.
Fyrverkeri

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.