TV 2 Humor forsvinner fra 1. januar 2020


TV 2 har bestemt at TV 2 Humor skal legges ned fra 1. januar 2020. TV 2 Humor startet i mars 2015, og tok i sin tid over for TV 2 Filmkanalen.

Fra pressemeldingen:

Nedleggelsen skjer i tråd med TV 2s strategi og er en naturlig følge av utviklingen i TV-markedet.

De viktigste og mest populære programmene overføres til andre kanaler, og vil være tilgjengelig på TV 2 Sumo. Det gjelder for eksempel Modern Family, The Tonight Show Starring Jimmy Fallon og The Office.

– For å være relevante for seerne må vi tilpasse vårt tilbud i tråd med utviklingen. Vi ser at humor er blant de kategoriene som egner seg bedre for VOD, spesielt i de yngre målgruppene, mens for eksempel live sport går svært bra på lineær-TV. Det er også grunnen til at vi opprettet en ny sportskanal i år, sier kanaldirektør Trygve Rønningen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.