Første dag på jobb etter en uke med hjemmekontor

I dag var jeg på jobb igjen etter en uke med hjemmekontor. Det var litt deilig å komme seg ut igjen. Jeg jobber i barnehage, så vi har åpent for de av foreldrene våre som har en samfunnskritisk funksjon. Får vår del er det snakk om et knapt håndfull med barn. Vi gjør så godt vi kan med å få dagen til å gå greit med boklesning, tegning og maling. Utetiden benyttes til å rydde litt og få vasket leker.

Vi har egg til klekking i barnehagen vår. Da jeg kom på jobb i dag, hørte jeg litt kyllingkvittring fra et av eggene. I løpet av arbeidsdagen hadde kyllingen begynt å kakke på skallet og det var mulig å skimte et nebb. “Termin” i morgen 24. mars, så vi er veldig spente på hva som skjer da.

Vasking av leker.
Kyllingen i egg nr. 11 har såvidt begynt å hakke seg ut.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.