NENT og Telia enig om ny TV-avtale

Siden 1. mars har Telia sine TV-kunder vært uten NENT sine kanaler, dvs. blant annet TV3, V4 og TV6. Og det er ikke mange dager siden en fra NENT sa at TV-kanalene ville være borte Telia for godt. Men nå er de altså kommet til enighet og TV-kanalene var tilbake på skjermene fredag ettermiddag 26. mars.

Fra pressemeldingen:

– Vi er glade for at vi igjen kan gi våre kunder markedets bredeste TV-tilbud. Jeg vil samtidig beklage situasjonen som har vært de siste ukene overfor våre kunder. Vi forstår frustrasjonen, men vi har nå funnet en god løsning for begge parter, sier Stein-Erik Vellan, administrerende direktør for Telia Norge. – Avtalen sikrer valgfrihet, mangfold og muligheten til å se kvalitetsinnhold på Norges mest moderne TV-plattform når kundene selv vil, hvor de vil og på hvilken skjerm de vil. Våre kunder kan se frem til mye spennende fremover, enten det er fotball, langrenn, alpint eller masse annen vinteridrett, serier, programmer og filmer.

Avtalen sikrer over én million norske TV-seere tilgang til TV3, V4, TV6, Viasat Nature, Explorer, History, V Sport+, V Sport, V Premium, V Film Family og V Sport Golf. I tillegg til strømmetjenestene Viaplay og Filmfavoritter. Dermed får Telias kunder muligheten til å se alt av sitt favorittinnhold fremover.

Telias kunder vil beholde 25 ekstra TV-poeng i april, få gratis tilgang til den nye storfilmen «Den Største Forbrytelsen» gjennom påsken samt at den nye strømmetjenesten Paramount+ vil være gratis i Telia Play hele april som tidligere annonsert.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.