15 år som blogger – Frank Eivinds verden

Jeg klarte å gå glipp av mitt eget 15 års jubileum som blogger her om dagen. Jeg startet denne bloggen, Frank Eivinds verden, 24. april 2006. Da jeg startet opp for 15 år siden, var det på Blogspot (Blogger). En grei plattform som fungerte fint for meg den gang. Jeg startet riktig nok med en nettside på Geocities allerede i 2000.

Men etter en stund var det ting som gjorde at jeg ville ha litt mer frihet. Dermed kjøpte meg mitt eget domene, frankeivind.net, i 2008 og 11. september var jeg i gang med eget domene og der har jeg vært siden.

Så gratulere til meg selv som blogger i 15 år!

Frank Eivind verden 15 år
De to første postene mine april 2006.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.