Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 På konsert med Sunde, Sivertsen, Eggum og KORK | Frank Eivinds verden

På konsert med Sunde, Sivertsen, Eggum og KORK

I 2020 var Moss 300 år og i den forbindelse skulle det være en sommerkonsert som skulle være med på å markerede dette. Men på grunn av en ikke ukjent pandemi, blei dette utsatt. Noen hadde visst ventet tre år på denne konsertens, mens min kone og jeg fikk tak i billetter i fjor.

Så fredag 24. juni var det endelig tid konsert i Nesparken med Øystein Sunde, Haldvan Sivertsen, Jan Eggum og KORK for å markere Moss sine nå 302 år.

Det er en fin trio som har hver sin stil og væremåte, men som passer veldig flott sammen og utfyller hverandre. Det gir både et variert repertoar og en god dynamikk dem i mellom. Mye humor og en del melankoli.

Disse tre har jo sanger som de alle fleste mer eller mindre kjenner godt. Og med Kringkastingsorkesteret i tillegg gir det hele en ekstra pondus og trykk som tre gitarer kanskje ikke klarer. Må si at dette var en flott musikkopplevelse.

Så er det jo litt artig at Øystein Sunde ikke helt klarer å følge tempoet i sine egne sanger. Som kjent kan de jo gå noe raskt.

Denne konserten var også en TV-produksjon og vil komme på NRK i løpet av året. På grunn av dette, måtte tre av sangene spilles på nytt (uten at jeg kunne sette fingeren på at noen var “galt” ved første gjennomspilling).

Foto: © 2022 – Frank Eivind Rundholt

Moss 302 år: Konsert med Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og KORK
Trioen Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og KORK
Moss 302 år: Konsert med Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og KORK
Øystein Sunde
Moss 302 år: Konsert med Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og KORK
Halvdan Sivertsen
Moss 302 år: Konsert med Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Jan Eggum og KORK
Jan Eggum

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.