Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 I natt stilles klokka en time fram – Sommertid | Frank Eivinds verden

I natt stilles klokka en time fram – Sommertid

Da har vi kommet til siste helga i mars allerede og det er på tide å stille klokka. Natt til søndag 26. mars skal klokka stilles en time fram fra 02.00 til 03.00 og vi går over til sommertid. Det varer helt fram til søndag 29. oktober hvor klokka stilles tilbake igjen.

Så dette betyr lysere kvelder og litt mørkere morgener den første uka, men så jevner det seg fort ut igjen.

Norge har hatt fast sommertid siden 1980 og den har hatt sametidsperiode med EU siden 1996.

sommertid
sommertid

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.