Eventyrbånd: Barnas ønskejul 2 – Den forheksede spilledåsen (1990) [lydbok]

Det er nok mange som husker Eventyrbåndene som kom på 80- og 90-tallet. Et slikt eventyrbånd kom med en bok på rundt 24 sider og en kassett. Typisk spilletid lå på mellom 10 og 15 minutter sånn ca. Dette var vel det nærmeste man kom “multimedia” i min barndomsverden. Og det stemmer vel godt med sloganen de hadde: SE på bildene. LYTT til båndet. LES i boken.

Det nærmer seg jul og kanskje på tide å grave fram en kassett fra Eventyrbånd-serien som kom i 1990, nemlig Barnas ønskejul 2 – Den forheksede spilledåsen.

Nå skal vi åpne Juleminneboka og lese en fortelling som handler om ‘Den forheksede spilledasen‘. Du kan selv følge med og lese det som står. Husk bare å bla om til neste side når du hører denne lyden… [pling]

Og sa begynner vi!

Pling! Blad om til neste side!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.