Holmenkollen “Diamanten” til slags på eBay

Lider du av nostalgi? Nå har du muligheten til å kjøpe toppen av Holmenkollen, “Diamanten” på eBay. I skrivende stund er budet oppe i $7000, noe som er ca. 50 000 kroner.

Her er beskrivelsen av den:

Holmenkollen er igang med en større ombygging, og i den forbindelse er det gamle skihopp og “Diamanten” blitt skilt fra hverandre. Paviljongen er fylt med tegninger og autografer fra mange av de store skihoppere gennom tidene, og er et ekte samlerobjekt. Den er i greit stand og kan brukes på mange forskjellige måter. Rik mulighet til å imponere dine venner, kollegaer eller forretningsforbindelser. “Diamanten” er klar for et nytt hjem, så by på “Diamanten” i Oslo’s kongekrone Holmenkollen.

Så blir det spennende å se hva sluttbudet blir og hvem som blir den lykkelige eier. Oppdatering kommer nå auksjonen er over.

This entry was posted in blogg and tagged , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar