Åpen dag i Ragnas hage søndag 12. februar

Det er ikke lenge til 1. mars som er fristen for å søke barnehageplass (hovedopptak). I den forbindelse holder Ragnas hage som er en barnehage på Torshov åpent søndag 12. februar mellom 13.00 og 15.00. Da vil det være pedagogiskpersonale tilstede for kunne svare på det dere måtte lure på.

Ragnas hage har som visjon den gode hverdagen. Vi som jobber der, har som hovedmål…

…at både barn, foreldre og ansatte skal føle at de er en del av denne hverdagen, og at det kan spire, gro og blomstre i Ragnas hage.

Våre to satsningsområder er “Natur og nærmiljø” og “Sang og musikk”. Disse områdene skal prege hverdagen vår, og årsplaner og temaplaner skal beskrive hvordan vi jobber.

Ragnas hage består av seks avdelinger. Hver avdeling har en pedagogisk leder, en førskolelærer/lærer og to pedagogiske medarbeidere. Det er 114 barn og 28 engasjerte ansatte.

Så om dere har tenkt å søke barnehageplass i området Torshov/Sagene, er dere hjertelig velkommen en tur innom Kyrre Grepps gate 13 søndag 12. februar.

ragnas hage oslos beste barnehage

This entry was posted in diverse and tagged , . Bookmark the permalink.


2 Responses to Åpen dag i Ragnas hage søndag 12. februar

  1. Astrid says:

    Fin blogg! :)
    Jeg jobber på felleskjøkkenet i Ragnas hage. Lager mat til barna på Soleie og jeg skjærer opp frukt til avdelingene: Soleie, Mynte og Petunia. :)

Legg igjen kommentar