NRK TV og NRK Super på PS3 og PS4

Da har NRK utvidet platformene som støtter deres nett-tv. I dag, 29. oktober, blei NRK TV og NRK Super appen lansert på både Playstation 3 og Playstation 4. Appen er gratis å laste ned.

Det er gledelig at det nå e r enda fler som har en dings eller to som man kan se NRK sitt nett-tv på.

NRK TV - Playstation Store

This entry was posted in streamingtjeneste, TV and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


6 Responses to NRK TV og NRK Super på PS3 og PS4

 1. ishai says:

  Endelig er appen her, men når jeg velger f.eks. Lilyhammer og så den episoden jeg vil se, får jeg beskjed om at det er en feil og at ikke streamingen kan gjennomføres. Har denne appen noen krav til ruteren som f.eks. port fremming eller lignende?

  • ishai says:

   Glemte si det er på ps3 at jeg sliter med denne appen…

   • Har bare så vidt testet PS3 appen, men har registrert at den laster bildene veldig (relativt sett i alle fall) tregt.

    Uten at jeg vet, vil jeg ikke tro at det skulle være noen spesielle krav til ruteren.

 2. Sondre Bjerkgården says:

  Er det mulig å streame/se direkte TV via appen?
  Isåfall hvor i appen går man for å se det?

 3. Lars-Petter says:

  Jeg har også prøvd appen på PS3. Men desverre hakker bildet veldig. Det blir veldig tydelig i scener med mye bevegelse. Jeg sitter på en 50/50 Mbit fiberlinje fra Telenor, og PS3 er koblet til med kabel så båndbredden er ikke problemet. Noen flere som har oppled lignende?

Legg igjen kommentar