En liten oppdatering på RiksTVs underholdningsportal

På tampen av februar gjør RiksTV en liten oppdatering på underholdningsportalen. Det ene er at forsiden til underholdningsportalen har fått en liten forandring. Alle tjenester er nå gjort lett tilgjengelig på forsiden til underholdningsportalen. Det er lett å se hvilke tjenester som er tilgjengelig, lett å navigere.

Dessuten har NRK Super dukket opp i underholdningsportalen. Veldig flott for alle barne familier.

I tillegg har RiksTV oppdatert iPad-appen sin slik at man nå lettere kan bla igjennom filmene som finnes i filmleie-tjenesten, favorittmerke dem for senere seing. Er mye lettere å bruke iPaden til dette, enn på Strong-boksen.

riksttv_underholdningsportal_februar2015

This entry was posted in nyheter, TV and tagged , , , , . Bookmark the permalink.


Legg igjen kommentar