Donald Duck skylder Onkel Skrue veldig mye penger

Donald har vel alltid hatt et anstrengt forhold til Onkel Skrue når det gjelder penger. Donald har alltid skyldt Onkel Skrue penger og ofte blir de tilbakebetalt ved av at han må jobbe gratis for Onkel Skrue.

Jeg leste i Donald Pocket nr 321 som kom tidligere i år. Der sto det i to forskjellige historier om hvor mye Donald skylder Onkel Skrue.


I den ene historien forhandler de om hvor mange meter av gjeldslista som skal klippes bort. Donald vil ha klippet bort 10 meter med gjeld, mens Onkel Skure starter med 1 meter. Det betyr jo at Donald skylder vanvittig med penger. Det ender til slutt opp med at 4 meter med gjeld fjernes fra lista.

I en annen historie vil Onkel Skrue at Donald skal gjøre han en tjeneste, gratisk selvfølgelig, men Donald nekter. Onkel Skrue peker mot himmelen og minner Donald ham på hvor mye penger han står igjeld til. Ut i fra banneret som henger på flyet kan det tyde på at Donald skylder Onkel Skrue den nette sum av ca. 2,8 millioner milliarder. Med andre ord, svært mye pneger.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: