Hva gjør du når Internett er borte?

southpark_internett_01

Hva gjør du når Internett forsvinner for en kortere periode? Å miste internett er omtrendt det samme som at strømmen går. Du legger ikke merker til hvor avhengig du er av det før det er borte.

Det første man gjør når internett forsvinner er å sjekke at nettverkskabelen står ordentlig i, at ruteren er på, så slår man av ruteren, venter et minutt eller noe sånt, slår den på igjen…. og fremdeles ingen internett.

Da går det jo an å slå på Xbox’en, nei onlinespilling virker ikke. Du kan ikke sjekke e-posten, betale regninger, bestiller film og musikk eller blogge om at Internett er borte. Er du virkelig desperat, tar du med din bærbare PC ut for å se om du kan koble deg på noen åpne tråløsenettverk.

Jeg vil tro at mange kan kjenne seg igjen i denne beskrivelsen. Og så til poenget med denne bloggposten. South Park tok opp dette temaet i episoden “Over Logging” (ep. 12.6). Internett forsvinner i South Park og innbyggerne begynner å bli små-desperate. De prøver alt for å finne noen som har internett, men til ingen nytte. Så går ryktene om at det kanskje finnes internett i California og de pakker sakene sine og drar vestover.

Denne episoden er lagt opp som en slags katastrofefilm, og du vil le gjenkjennende til hvor frustrerende det kan være å ikke ha internett.

Besøk SouthParkStudios.com for å se episoden lovlig og gratis (må bruke HotSpot Shield).

southpark_internett_02

southpark_internett_03

One thought on “Hva gjør du når Internett er borte?

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: