VG.no og Get var nede, er oppe og går igjen

VG.no er nede på grunn av røykutvikling i serverrommet til nettleverandøren og all strøm er skrudd av. Det ser i alle fall ut til at de har en liten backup løsning siden de kunne gi beskjeden som er vist i bildet over.

I følge Dagbladet er hvist både Gets TV og bredbånd også rammet av dette. Til Aftenposten blir det fortalt at de analoge TV signalen til Get vil være oppe igjen ca. klokka 13.00, men at digitale signaler ikke vil være tilgjengleig før 14.00. 370 000 kunder er berørt.

[OPPDATERING] Etter at Get sine TV og nett-tjenester, og VG Nett har vært nede i formiddag på grunn problemer hos Get sine lokaler i Nydalen, Oslo, skal alt du være oppe å gå igjen. Jeg kan tenke meg at det har vært en del som ikke har visst hva de skal gjøre når internett var borte i noen timer. Men de kan nå puste lettet ut.

Andre som har nevnt dette: TV2.no

One thought on “VG.no og Get var nede, er oppe og går igjen

  • 15/11/2008 at 14:24
    Permalink

    Get er på nett både med digitale kanaler, telefoni og Internet igjen.

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: