Monty Python på YouTube

Det er kanskje ikke noen nyhet at Monty Python endelig er på YouTube, kan vel tenke meg at det har lagt klipp fra dem på YouTube siden sidene starten. Det nye, som NRKbeta skrev om i forrige uke og Dagbladet nevner i (og som jeg endelig har fått summa meg til å skrive om), er at Monty Python nå er offisielt på YouTube.

Som de sier på profilen sin:

For 3 years you YouTubers have been ripping us off, taking tens of thousands of our videos and putting them on YouTube. Now the tables are turned. It’s time for us to take matters into our own hands.

Så nå vil de gi deg høy kvalitet på klippene helt gratis, og de oppfordrer deg til å kjøpe filmene og TV seriene deres.

Monty Python har utrolig bra humor, og jeg synes det er utrolig morsom. Har en del av filmene, og kunne tenke meg fler. I mellomtida blir det nok litt titting på YouTube.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: