Er Pizza Grandiosa egentlig så gæernt?

pizza_grandiosa_01

Jeg husker at da jeg var ung, godt og vel 20 årsiden, likte jeg ikke pizza. Litt merkelig å tenke på nå i ettertid, siden pizza er veldig godt. Den beste pizzaen jeg kan få, er jo den Mamma lager fra bunnen av. Håper det blir en sånn i løpet av jula.

Så hvordan er det kjøpe pizza? Når man hører folk snakker om for eksempel Grandiosa, sier de at den er ikke så god og at hjemmelagd er best. Men likevel selges det rundt 27 millioner Grandiosaer i løpet av et år (i følge Wikipedia). De som ikke spiser Pizza Grandiosa er nok de samme som ikke leser Se & Hør (som også selger som hakka møkk, selv om ingen vil innrømme at de leser bladet).

Selv om kjøttet i Pizza Grandiosa bare inneholder 40% kjøtt, så den i alle fall ekte ost på seg. Og jeg må si at jeg synes Grandiosaen er helt grei å spise.

[Oppdatert 30/12/08] En liten oppdatering bare, Osenbanden bloggen hadde 150 000 nordmenn Pizza Grandiosa som julemiddag istedenfor ribbe, pinnekjøtt og alt det andre gode man kan ha som julemiddag.

pizza_grandiosa_02

One thought on “Er Pizza Grandiosa egentlig så gæernt?

  • 24/03/2009 at 02:58
    Permalink

    Bunnen er laget av en merkelig blanding. Nå har jo også Grandiosagjengen forstått at speltmel er “in”. Hva gjør de? Jo, serverer et produkt som er enda tørrere enn “folkets favoritt”. Uten å sette seg inn i spelmelets særegenheter, pøses det ut det som kalles speltpizza. Prøv å stek en ved å følge veiledningen på pakken! Oj oj, det blir ikke bra. Det er utrolig godt gjordt å bygge en slik merkevare i Norge, men kan det vare til evig tid?

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.