God start for Skavlan

skavlan_svt

Fredrik Skavlan fortsetter der han slapp med Først & Sist på NRK, men denne gangen med Skavlan på SVT1. Heldigvis har jeg tilgang til ettan, og fulgte med på den første sendingen. Og jeg likte det jeg så. En ting er sikkert, jeg kommer til å følge med de kommende fredagene også.

I det første programmet var Göran Persson og Anitra Steen hovedgjester. Skavlan hadde også klart å snike med seg Ari Behn i premiereprogrammet.

Skavlan snakket stort sett norsk, men puttet inn noen svenske ord her og der (de som var svært forskjellige fra norsk), og det hele virket veldig naturlig. Ari Behns svensk virka for meg unødvendig, de tekster programmet, så snakk norsk Behn!

Til Dagbladet.no sier Aftonbladets anmelder, Jon Hansson:

Jeg kommer garantert til å se på programmet også neste gang. Fredrik Skavlan er ikke verdens mest karismatiske, men han får gjestene til å by på seg selv og sine historier. Han er en god intervjuer. Mulig at han kunne hatt noen yngre gjester også, men for en god voksen mann som meg, så var dette midt i blinken.

Og til VG.no roser han “Skavlan for måten han klarer å få gjestene til å åpne seg på. Og for måten han følger opp svarene deres.” Og forsetter med:

Han gjør det så lett og ledig. Jeg tror aldri jeg har sett Persson og kona åpne seg så mye før

I en kommentar på Aftonbladet.se står det:

Tyckte programmet var bra och så även programledaren. Gästerna var en bra blandning och skön musik på slutet. En helt ok premiär .. och bra mycket bättre än någon annan “talkshow” som går.

Og jeg er helt enig.

Fikk du ikke med deg Skavlan, kan du se det på SVT sine hjemme sider (eller dirketelinken her), eller du kan vente til NRK1 sender det på lørdagene.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.