Levekårsundersøkelsen 2009 – siste samtale med SSB

ssb_logo

Jeg tror jeg er et godt statistisk materiale. Fra 2003 har Statistisk Sentralbyrå ringt meg en gang i året for å høre hvordan det går. De har spurt om alt fra hvordan jeg bor, til jobb, inntekt og helse. Mange spørsmål har vært vanskelig å svare sånn helt på, men jeg har da gjort så godt jeg kan.

I løpet av disse åra har jeg vært student, jobbet i vikariat, vært arbeidsledig og har nå fast jobb. Jeg har bodd i fire forskjellige komunner, på hybel, eget hus, hjemme hos foreldre og i blokk. Dette må det jo komme noe god statistikk ut av.

Levekårsundersøkelsen har som mål å kartlegge hvordan folk lever og har det i Norge og som det heter i brevet jeg fikk i forrige uke: inngår [undersøkelsen] i et europeisk samarbeid, og temaer er som sist bolig, økonomi, barnetilsyn, arbeid og helse.

Dette var syvende og siste gang de ringte meg. Hver gang har det vært trekt gavekort, men jeg har ennå ikke vunnet et av disse, håper det skjer i år da. Men jeg har fått julekort fra dem hvert år.

Føler jeg nå har avsluttet en god jobb for samfunnet og at mine svar kan komme godt med i det de finner ut av i denne undersøkelsen.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d