I dag fikk jeg Nintendo DSi

Jeg forhåndsbestilte Nintendo DSi fra CDon for et par uker sider. Og i dag kom den, en dag før landseringen. Hvit og fin, god og holde i, bra skjerm, et greit kamera i alle fall for bruken den er tiltenkt.

Siden landseringa ikke er før i morgen 3. april, har ikke Nintendo slått på online tjenesten ennå. Så jeg har ikke fått testet DSi Shop. Men det kommer jeg tilbake til seinere. I løpet av helgen kommer den en full rapport om hvordan nye Nintendo DSi er.

[OPPDATERING] Jeg har nå skrevet en anmeldelse av Nintendo DSi som du kan lese her.

Men noen bilder skal jeg dele. De fire første bildene er tatt med kameraet til DSi.

hni_0001

hni_0002

hni_0003

hni_0004

Og her er noen bilder jeg har tatt av selve Nintendo DSi.

nintendo_dsi_01

nintendo_dsi_02

nintendo_dsi_03

nintendo_dsi_04

nintendo_dsi_05

nintendo_dsi_07

nintendo_dsi_08

nintendo_dsi_09

nintendo_dsi_10

nintendo_dsi_11

Som sagt så kommer jeg med en full gjennomgang av DSi i løpet av helga.

Bildene er med Creative Commons Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0 lisens.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: