En liten tur på Elektrofil 2009

elekrofil2009_01

Jeg var en tur innom Elektrofil 2009 i Oslo Spektrum i dag. Køen var lang og jeg sto vel nesten 45 minutter før jeg var inne. Men jeg var der ved åpninga, så det var kanskje ikke så rart.

elekrofil2009_03

Mye spennende å se på. Det var mye TVer, i alle farsonger (nesten). Philips utrawidescreen 21:9 så faktisk veldig bra ut. Og jeg vil tro det er bra å se filmer på den TVen. De skryter jo at den ikke vil ha svarte striper oppe og nede når du ser film, men det vil jo bli noen store svarte bokser på hver side når du ser 4:3 materiale (selv om det jo er mindre av dette nå enn før.

Samsung viste fram sin LED-TV som hadde et ganske så godt bilde. Dessuten var skjermene veldig tynne. Prisene for relativt “små” skjermer var høy sammenliknet med samme størrelse som LCD, men slik er det jo med ny teknologi.

elekrofil2009_07

På spillrommet kunne man spille Buzz på PS3, Guitar Hero på Xbox 360 og det var også mulig å prøve både Wii og den nye Nintendo DSi. I tillegg var det mulig å prøvekjøre en bilsimulator til den nette sum av 500.000 (man kan jo få en grei bil til den prisen).

elekrofil2009_04 elekrofil2009_05

I løpet av dagen har de også noen korte foredrag om ulike temaer, og jeg var på et om speilreflekskameraer for nybegynnere. Synes dette var veldig greit.

elekrofil2009_02

Det var dessuten en bråte med mobiltelefoner, kameraer, kaffetraktere, kjøleskap og støvsugere. Mye for en hver smak. Men jeg savner alle de små gadgetene. Hadde vært artig om de kunne fått med seg det. Alt i alt et greit sted å slå ihjel noen timer en lørdag formiddag.

3 thoughts on “En liten tur på Elektrofil 2009

 • 06/05/2009 at 14:14
  Permalink

  Liker din blogg mye. Har selv planer att kjøpe meg en LED TV. Har ikke sett noen "på riktigt" ennå, bare på bilde og video. Fikk denne videon sendt til meg. Er den virkelig så tynn?

  Reply
  • 06/05/2009 at 17:51
   Permalink

   Ja, den var faktisk utrolig tunn. Husker ikke målene nå, men jeg ville nesten vært litt redd hvis jeg skulle ha flyttet på den.

   Reply
 • 07/05/2009 at 10:25
  Permalink

  Haha! Du har et poeng!
  Jeg håper att tv:n er like god som den er pen og tynn. Men jeg lurer på hvis ikke tv:ns bilde etc blir lidende ner den er så tynn?

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.