TV2 lanserer TV2 Science Fiction

tv2_science_fiction

I dag lanserte TV2 en ny kanal, nemlig TV2 Science Fiction. Denne kanalen vil foreløpig kun være tilgjengelig på internett hos deres TV2 Sumo og etter hvert TV2s IPTV-distributører. TV 2 Science Fiction streames live som en vanlig TV-kanal og er en samsending med svenske TV4 Science Fiction, men med norske undertekster.

Ragnar Sørum i TV2 sier:

Vi jobber med videre distribusjon, men TV 2 Science Fiction blir neppe å se på RiksTV før 1. juli neste år. De har ikke plass i nettet foreløpig.

Videre sier han:

Det går mange Emmy-vinnende serier og en rekke featurefilmer på denne kanalen. Det er også viktig å få med seg at science fiction egentlig ikke er noen smal sjanger. To tredeler av “blockbusterne” som har kommet fra Hollywood de siste årene, er science fiction. De har stor appell.

TV2 Science Fiction vil sende serier som First Wave, Star Trek: Voyager , B5-spin-off-serien Crusade, Charlie Jade, Grand Star og Torchwood. Og i løpet av året vil de også sende Millennium, Dark Angel, Star Trek-serien Enterprise samt den orginale Star Trek serien.

Så dermed er det mye å glede seg for norske science  fiction fans.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.