E3 2009: The Secret of Monkey Island – Special Edition (Xbox Live Arcade)

Var du en av de som satt og spilte The Secret of Monkey Island på begynnelsen av 1990-tallet? Nå kan du igjen spille spillet, men denne gangen på Xbox 360. Grafikken er oppdatert til HD og kan lastes ned fra Xbox Live Arcade en gang i løpet av sommeren. Dette gleder jeg meg til.

Her er noen videoklipp jeg fant på Joystiq.com.

2 thoughts on “E3 2009: The Secret of Monkey Island – Special Edition (Xbox Live Arcade)

 • 02/06/2009 at 17:43
  Permalink

  JAAAAA! Jeg digga Monkey Island og andre Lucas Art-spill som DOTT. Kom over begge de to for noen år siden, og hadde de på pc'n. Men etter at jeg bytta til mac, så har jeg ikke kunnet spille det, og gleden var kortvarig da jeg så at det nye TSOMI ikke kommer til mac. Får vel bite i gresset og kjøpe sånn windowsdrit til å ha på mac. Eller overtale kjæresten til å kjøpe kjeksboks. Kanskje lurere det.

  Reply
 • 03/06/2009 at 22:32
  Permalink

  I tillegg til Xbox Live Arcade, kommer spillet også til PC. Glømte å nevne det i innlegget.

  Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.