NRK: 24 episoder med Kometkameratene

NRK har et bra utvalg av programmer til nedlasting som podkast, både radio og TV-programmer. NRKbeta kunne i dag informere om at alle de 24 episodene av Kometkameratene er til gjengelig som nedlasting på BitTorrent, i full kvalitet.

Podkast versjonen passer bra for mobiltelefoner, iPod og små medieavspillere. Torrent versjonen er for visning på vanlig TV-skjerm. Du kan lese litt mer om dette på NRK sine sider, og du finner også alle lenker du trenger der. Men for de som er litt late, så poster jeg lenkene her også:

Nå er vel ikke Kometkameratene ment for meg, men mange barneforeldre vil nok synes at dette er et bra tiltak. Og som alt annet fra NRK, er dette gratis. Skulle vel komme godt med for lange bilturer i sommer, tenker jeg.

Jeg synes NRK gjør en veldig god jobb med å tilgjengeliggjøre materialet sitt og at de tar i bruk teknologier som torrent, selv om dette i manges ører assosieres med piratkopiering. Jeg kan ikke gjøre annet enn å gi NRK en god klapp på skulderen og venter bare på det neste de vil (og kan) legge ut for nedlasting. Godt jobbet.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.