Michael Jackson fremdeles størst

Jeg skrev for noen dager siden at Michael Jackson fremdeles selger svært god. VG skriver at Jackson nå innehar de ni første plassene på Billboard-lista. Og jeg tror vel kanskje at denne effekten vil vedvare en stund. Har jo merket at radion spiller mer Jackson enn til vanlig, noe jeg også sjøl gjør. Men så hadde han jo svært mange gode låter også da.

Ikke overraskende er de som tror at Michael Jackson fremdeles lever. Og konspirasjonteoriene florerer på nettet. Det er jo de som fremdeles tror at Elvis er i live. Og etter Michael Jacksons død har ryktene gått om at både bla. George Clooney, Jeff Goldblum, Harrison Ford, Natalie Portman og Miley Cyrus har dødd. Men dette er jo ikke tilfelle.

Michael Jackson var i full gang med øvinga til de 50 konstertene han skulle holde. Det ryktes nå om at kanskje ABBA skal overta disse konstertene. CNN har nå lagt (via Se&Hør) ut en video fra en av de siste øvingene til Jacko før hans død.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.