Vår daglige Beatles – i reprise takk

facebook_logo

I 2007 sendte NRK P1 programmet “Vår daglige Beatles“. Alle de 212 Beatles låtene blei spilt i kronologisk rekkefølge og med historien rundt hvordan låtene oppsto. Et interessant og artig program jeg gjerne skulle hørt igjen, fikk ikke med meg alle da de blei sendt.

Etter at NRK i vinter fikk til en fantastisk god avtale med TONO, FONO og IFPI begynte de å legge ut Vår daglige Beatles som podkast. Og for første gang i historien kunne man laste ned Beatles sanger lovlig og gratis på nettet, i alle fall i en dag. Det viste seg at programmer som kunne legges ut som podkast måtte være sendt på radio nylig. Og siden Vår daglige Beatles blei sendt i 2007, så var dette programmet diskvalifisert for podkasting.

Den enkle løsninga på å få programmet som podkast ville jo vært å sende det i reprise på for eksempel NRK Gull. Men det har ikke skjedd ennå. Jeg blei kontaktet på e-post av en som hadde opprettet Facebook-gruppa “For oss som vil ha NRK- programmet Vår daglige Beatles i reprise”, og støtter han i den opprettelsen. Så da har jeg spredt nyheten og håper at dette “presset” gir oss programmet i reprise og som podkast. Så meld deg inn!

One thought on “Vår daglige Beatles – i reprise takk

  • 14/07/2009 at 13:32
    Permalink

    Et program jeg helt klart og ville fått med meg hadde jeg visst om det! Er faktisk og litt synd at Beatles låtene ikke kan lastes ned slik at flere kan få glede av de, og ikke minst også da flere av den yngre generasjonen!

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.