Valg09: Trolig ingen politikerklemmer under valget

Det blir vel trolig lite klemming av politikere i løpet av valgkampen. Alt for å hindre smitte av svineinfluensa, også kjent som H1N1. Men skulle du være uheldig å bli syk slik at du ikke har anledning til å komme til stemmelokalene på valgdagen mandag 14. september, så sier kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa at du faktisk kan søke om å få stemme hjemme.

Norge har kjøpt inn 9,4 millioner vaksinedoser til den nette sum av 650 millioner kroner. Vaksinen skal være her i september.

Men vet du hva du skal stemme, så er det jo ingen hindring at du forhåndsstemmer. Så vidt jeg kan huske har jeg aldri stemt på selve valgdagen. En gang stemte jeg dagen før, og de andre gangene har jeg forhåndsstemt.

Så godt valg og slit med helsa!

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: