Nokia med Linux på mobilen

Det å være teknofil, kan av og til være veldig hardt. Stadig vekk kommer det nye mobiler på markedet, og det er mange jeg kan tenke meg. Men siden jeg kjøpe ny mobil i fjor, bør jeg nok vente til neste år før jeg kjøper ny. Har som mål å ha en mobil i to år før jeg bytter.

Nokia kommer med sin nye N900 i oktober, og den ser veldig flott ut. Den har i følge ITavisen QWERTY-tastatur og berøringsskjerm, ARM Cortex-A8-prosessor (600 MHz), 1 GB minne, WVGA-oppløsning (800×480), 32 GB lagringsplass og støtte for MicroSD, GPS, 3.5 mm-utgang, TV-utgang, USB, og er basert på Linux.

Jeg synes den ser bra ut, men må vel bare sikle litt nå. Har nok kommet mange og enda bedre modeller innen jeg kjøper meg ny telefon.

I videoen under ser du Jussi Mäkinen (marked manager i Nokia) og Quim Gil vise funksjoner i N900.

Så en liten reklamefilm for Nokia N900.

Video fra YouTube via ITavisen.no

2 thoughts on “Nokia med Linux på mobilen

  • 31/08/2009 at 21:29
    Permalink

    Skjønner akkurat hvordandu har det!!! Hadde ikke vært feil å ha den tlf…men om du finner en fin pris på din tlf så kan vi jo kanskje snakke butikk en dag?! hehe ;);))

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.