Last.fm, Facebook og Twitter kommer på Xbox 360 om ikke lenge

xbox_update_nov_uk

Om ikke lenge vil det være mulig å bruke Last.fm, Facebook og TwitterXbox 360, i tillegg vil man også kunne leie filmer som kan streames i opp til 1080p. Nå blir det vel ikke til at jeg slår på Xboxen for å bruke Facebook eller Twitter, men det er jo grei å ha muligheten til å sjekke når jeg likevel bruker Xboxen til spilling.  Og du skal ikke se bort i fra at jeg kommer til å leie en film eller to.

I følge Xbox UK ser det ut til at Facebook og Twitter kommer 17. november. Er du en storbruker av disse to sosiale mediene, kan det nok være greit å invistere i Xbox 360 Messenger Kit. Har hatt denne i 2 år, og veldig praktisk når man skal skrive beskjeder. Ryktene har det også til at det kommer en åpen beta i slutten av oktober. Xbox brukere i Storbritania vil også få Sky Player som lar dem se på TV video Xboxen.

Du kan lese en mer inngående omtale av de ulike tjenestene hos Joystiq.com eller se videoen til Engadget.com under.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.