Slik testes Nokia telefoner

En mobil skal ikke bare se bra ut og være funksjonell, den skal også tåle både det ene og det andre. Derfor blir mobiltelefoner testet på alle bauger og kanter. Folka på engadgetmobile.com har vært og sett hvordan Nokia telefoner utsettes for blant annet knappetrykking, åpning og lukking, varme, kulde, fukt, risting osv. Du kan se selv i videoen under.

One thought on “Slik testes Nokia telefoner

  • 11/10/2009 at 20:47
    Permalink

    Dette var vel enkle tester? Ikke noe søl, støv, dette i gulvet eller uvøren bruk (eller misbruk). Jeg ble egentlig ikke imponert. Meningen med tester bør jo være å finne ut hvor mye produktet tåler -og da må det jo gå istykker. Når mange har gått i stykker vet man noe om gjennomsnittet.

    (nå skal det sies at jeg ikke hørte på lyd fra videoen -og hvis det skulle vise seg å være noe mer imponerende der må du ha meg unnskyldt)

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: