Connection Ambassador – hjelp dine venner

Har du mange venner og familiemedlemmer som ennå ikke har koblet sin Nintendo Wii til internett, har du nå muligheten til å hjelp dem samtidig som du tjener litt Wii Points.

Onsdag 21. oktober oppdaterne nemlig Nintendo Wii Shop Channel og lanserte Connection Ambassador-programmet. Hjelper du en person å koble Nintendo Wii på nett, får du 500 Wii Points. 10 personer gir 5.000 Wii Points og 20 venner gir deg Platinum status og 10.000 Wii Points. Med andre ord kan du laste ned det som fins av Virtual Console spill.

Har du nettopp kjøpt Nintendo Wii eller vært inne på Wii Shop Channel for første gang, kan jeg hjelp deg med å få 500 Wii poeng. Når du kommer inn i Wii Shop Channel for første gang, velger du Connection Ambassador knappen nederst til venstre og følger instruksjonen som du ser under her. Registrer mitt Wii nummer som er: 6418 9480 – 9127 7277. Så sender du ditt Wii nummer til meg (i kommentar under eller på e-post).

nintendo_connection_ambassador_01

Slik beskriver de det på Nintendo.no:

Connection Ambassador-programmet er enkelt sagt et hjelpeprogram som belønner deg som hjelper andre med å få Wii på nett med gratis Nintendo Points. Dersom man hjelper 10 eller 20 personer vil man i tillegg få gratis tilgang til mange av spillene. Så kom deg på nett, last ned oppdateringen og hjelp alle venner og kjente!

Denne kampanjen gjelder altså deg som eier en Wii, har koblet den til internett og har muligheten til å hjelpe andre Wii-eiere som aldri har vært på nett til å koble seg online.

 • Hjelp en Wii-eier å koble konsollen sin til internett for første gang. Denne hjelpen kan innebære alt fra tips og råd angående nødvendig utstyr til å fylle inn riktige innstillinger på Wii-konsollen.
 • Når personen du har hjulpet har kommet seg inn på Wii Shop Channel med sin Wii, er det på tide for den personen å registrere ditt Wii-nummer på en egen side i Wii Shop Channel. Wii-nummeret er et unikt nummer som finnes i hver eneste Wii-konsoll. Du finner ditt Wii-nummer i adresseboken på Wii Message Board.
 • Når personen du har hjulpet har registrert ditt Wii-nummer, så er det din tur å registrere den du har hjulpet på din Wii-konsoll. Prosessen er akkurat den samme, bare husk at registreringen skjer i Wii Shop Channel og ikke på Wii Message Board, men du kan selvsagt legge til den du har hjulpet i adresseboken din også.
 • Når begge registreringene er klare, kommer både din konto og kontoen til den du hjelp til å bli fylt opp med 500 Nintendo Points som du kan handle for! OBS! Registreringen må skje innen 30 dager fra den dato den du hjelper besøker Wii Shop Channel for første gang! Den som hjelper kan selvsagt fortsette å hjelpe andre personer for å få flere Nintendo Points, men den som mottar hjelp får kun én gang. Deretter må den personen hjelpe andre selv for å motta mer.
 • Er du interessert i å hjelpe enda flere mennesker å komme seg online? Om du hjelper 10 personer å koble sine Wii-konsoller til Wii Shop Channel (og gjennomgår registreringsprosessen nevnt over for alle) så får du gratis tilgang til ALLE NES-spill som Nintendo har utgitt i Wii Shop Channel! I skrivende stund er det 34 spill!
 • Er du virkelig hjelpsom og viser 20 personer hvordan man kobler sin Wii på nett (og går gjennom registreringsprosessen over med alle) så får du laste ned ALLE spill til NES, SNES og Nintendo 64 – gratis! I skrivende stund er det hele 126 spill! Nei, du leser ikke feil. 126 klassiske titler helt gratis dersom du hjelper 20 personer å komme seg online! Og i tillegg får du 500 Nintendo Points for hver person du hjelper. Det vil si at om du hjelper 20 personer så blir du 10,000 Nintendo Points rikere i tillegg til at du får gratis tilgang til 126 titler!!!

nintendo_connection_ambassador_02

nintendo_connection_ambassador_03

nintendo_connection_ambassador_04

3 thoughts on “Connection Ambassador – hjelp dine venner

 • 05/01/2010 at 15:36
  Permalink

  hei min kode er 0331 4982 3954 1133
  jeg er fra tromsø egentli men nvm

  jeg trenger de 500 pointsa så kan du bare sende en email når du har lagt meg til som connection ambassador

  Reply
 • 07/07/2010 at 18:48
  Permalink

  Min kode er 7792 0336 0005 2986
  Legger deg inn på min Connection Ambassador nu :)

  Reply
 • Pingback: Wii Connection Master Platinum | Frank Eivinds verden

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.