Wii Connection Master Platinum

Det var i oktober 2009 at Nintendo startet sitt Wii Connection Ambassador program. Programmet går ut på å verve folk til å komme seg på nett med Nintendo Wii. Belønninga var et den som hjalp og den som blei hjulpet fikk 500 Wii poeng hver. Når den som hjelper har hjulpet 20 personer på nett, kommer den virkelig store bonusen for hjelperen.

Jeg blogget om det i 2009 og har fått lagt til folk gjevnt og trutt gjennom to år nå. Først nå i november 2011 la jeg til person nr. 20. Og dermed var jeg nr. 647 i verden har nå tittelen Wii Connection Master Platinum.

Det betyr at jeg nå kan laste ned, helt gratis, alle NES, SNES og N64 spill som finnes på Virtual Console på Wii. Og det er ikke få spill heller. Selv om det bare er 21 Nintendo 64 titler, så er det hele 64 SNES spill og 79 8-bits NES spill. Det betyr at jeg skulle ha nok å spille på i tiden fram over.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.