Vancouver 2010: Buksene til curling-gutta

 

Det er ingen tvil om at de norske curling-gutta gjøre det bra i Vancouver. De starter riktig nok med et knepent tap mot Canada, men har senere vunnet mot både USA, Tyskland, Sveits og Kina. Men det som kanskje har fått enda mer oppmerksomhet er de rutete golfbuksene som brukes, også kalt for klovnebukser. De har fått oppmerksomhet både her hjemme og i Canada. De har blitt nevn på blant annet msnbc.msn.com og usatoday.com. Nå kan det kanskje bli sponsor avtale også.

Jeg synes de er veldig stilige og bryter jo totalt med de vanlige kjedelige sorte buksene som alle bruker. De liver opp og gir omtale. Og det er jo en bra ting. Facebookgruppa The Norwegian Olympic Curling Team’s Pants har i skrivende stund  ca. 174 000 tilhengere. Det betyr faktisk at denne gruppa har fått et nytt medlem ca. hvert andre sekund siden midnatt (altså natt til i dag 20. februar og fram til kl. 17.50). Det er ikke dårlig. Tror kanskje loudmouthgolf.com har hatt noen ekstra side treff også. Dessuten finnes det liknende bukser på eBay.

Under ser du et innslag om buksene på Today Show.

Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy

Foto: NRK1

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.