Vancouver 2010: En ny bronse, dårlig skiskyting og Lund Svindal ut

I natt blei det et nytt bronse til Norge. Det var Håvard Bøkko som tok det på 1500 m skøyter. Han var bare tre hundredeler fra en sølv. Jeg vil tro at det kanskje er litt irriterende, men en bronse er jo også veldig bra. Du kan se Bøkkos løp på NRK.no.

Det blei ingen god runde for de norske skiskytterne på mennenes 15 km. Emil Hegle Svendsen blei beste norske på 13. plass. Det hjalp tydeligvis ikke at Kong Harald V var til stede på stadion. Kongen har bursdag i dag og blir 73 år. Gratulere så mye.

I Superkombinasjonen ledet Aksel Lund Svindal  med 76 hundredeler etter utfor-delen. Men han hektet dessverre i en av de siste portene. Bode Miller tok dermed sitt første OL-gull.

Audun Grønvold tok bronse i mennenes skicross. Han lå lenge på tredje plass, men blei forbikjørt ca. halvveis. Etter nest siste hopp falt canadieren som var lå på tredje, og Grønvold kunne dermed kjøre forbi å ta bronse.

Foto av Kongen: Cathrine Wessel, Det Kongelige Hoff 

 

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.