Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/wp-no-category-base.php on line 263 Warning: mysqli_connect(): not found in /customers/b/3/0/frankeivind.net/httpd.www/blogg/wp-content/plugins/wp-no-category-base/aioseop_class.php on line 71 Vancouver 2010: Bronse i laghopp og gull på lagsprint herrer | Frank Eivinds verden

Vancouver 2010: Flott hoppinnsats og gull på lagsprint herrer

Det er alltid hyggelig når det blir medaljer. I dag klarte hoppgutta å ta bronse i laghopp. Det norske laget besto av Anders Jacobsen, Johan Remen Evensen, Anders Bardal og Tom Hilde. Sistehoppet kan du se på NRK.no.

I curling gikk det også bra for Norge. “Klovnene” slo Frankrike 9-2 og har dermed sikret seg plass i semifinalen. I natt tapte de knepent mot svenskene, 8-7.

Endelig fikk Petter Northug sitt gull sammen med Øystein Pettersen i lagsprint herrer. Etter mye skriverier om Northug sin oppførsel etter dårlige løp tidligere i OL, har han vel fått sin lille revansje. Northug hadde en fantastisk opphenting fra ssiste bakketopp og inn mot mål. Det var rett og slett rått! Gratulere så mye til Norge og Northug og Pettersen.

Det blei også en bronse i natt norsk tid. Det var Håvar Bøkko som fikk bronse på 1500m skøyter. Flott!

Slik er medaljeoversikten:

Foto: NRK1 HD

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.