Snart Earth Hour

Å slukke lyset en time lørdag 27. mars redder kanskje ikke klimaet i seg selv, men det er en flott symbolsk handling og setter i alle fall fokus på miljø. Earth Hour startet i 2007 i Australia som et samarbeid mellom WWF og The Sydney Morning Herald hvor 2,2 millioner innbyggere deltok. Dette spredte seg raskt til andre byer verden rundt året etter. I 2009 var Norge med for første gang.

Store kjente landemerker som Eiffeltårent, Brandenburger Tor, Emipre State Building med fler, slukker lyset. Og jeg tenker å gjøre det samme, lørdag 20.30 og i en time framover. Som en enkel, men symbolsk handling.

Du kan lese mer om Earth Hour i Norge på blogsno.panda.org, ta en tur innom earthhour.org eller lese mer på Wikipedia.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.