Ikke alt du ser på TV er virkelighet

Jeg ser sikkert for mye film og TV. Og det som vises ser jo veldig ekte ut, til tross for at jeg vet at det brukes mye blue/greenscreen og effekter. Men etter å ha lest et innlegg på NRKbeta og sett videoen der (øverste videoen i dette innlegget), blei jeg faktisk svært overrasket over hvor mye effekter som brukes. Selv i enkle scener er det mye som ikke eksisterer i virkeligheten.

Videoene i dette innlegget er hentet fra Stargate Studios sin YouTube-kanal. De lager blant annet effekter til TV-serier som 24, Heroes, Gray’s Anatomy og CSI: NY. Jeg anbefaler at du ser den første videoen som er en demo reel satt sammen fra ulike serier. De andre videoene er mer for moroskyld.

2 thoughts on “Ikke alt du ser på TV er virkelighet

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.