President Obama taler på Correspondents’ Dinner

Hvert år inviterer den amerikanske presidenten til Correspondents’ Dinner som i år var på 1. mai. Det er journalister i White House Correspondents’ Association som blir invitert (og sikker noen andre også), altså journalister som jobber ved og dekker nyheter fra Det hvite hus. Dette er middagen da den amerikanske presidenten holder en tale som veldig løs i sin form, og Barack Obama sparker både hit og dit, journalister, politikere og seg selv blir gjort narr av.

Videoen av talen i ser du under. I tillegg har jeg lagt ved talen til Jay Leno som også var vert for middagen. Videoene er hentet fra CNN Internatinal sin YouTube-kanal.

Presitent Barack Obama sin tale

Jay Leno sin monolog

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: