MUBI – ny filmtjeneste til PS3

 

Endelig kommer det en filmtjeneste til Playstation 3 som også vil gjelde for Norge. Tjenesten heter MUBI. Det var under filmfestivalen i Cannes at Sony annonserte nyheten. I følge den offisielle PS3 bloggen vil tjenesten satse på kvalitet framfor kvantitet. Filmer fra  Coen brødrene, Godard, Kitano, Almodóvar, Tarantino og Van Sant er blant filmskaperne som vil være tilgjengelige. I tillegg vil filmer fra filmfestivaler som ikke har vanlig distribusjon være mulige å leie.

Det vil være filmer som er gratis å se (mot at de vises litt reklame før filmen), man kan leie en film for en uke av gangen og se den så mange ganger man vil eller man kan kjøpe et månedsabonnement å se så mye film man orker.

Så er spørsmålet om man trenger en slik filmtjeneste, og mitt svar på det er JA. Det er veldig praktisk å ha en filmtjeneste på en spillmaskin som alltid er koblet til TV’n. Jeg har brukt Zune på Xbox 360 og synes det er veldig greit og har akkurat begynt å bruke Voddler, men har ennå ingen PC koblet til TV (må vel få ordnet det).

Jeg gleder meg derfor til at MUBI kommer på PS3 over sommeren.

Kilder: blog.eu.playstation.com, maxconsole.net, no.playstation.com og VG.no  
Logo:
Flickr – Playstation Blog Europe – Creative Commons Attribution-NonCommercial 2.0 Generic

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.