TV 2 Premier League HD og flere TV2 Sport kanaler

Det har lenge vært klart at RiksTV kommer til å utvide med to MUX i bakkenettet i løpet av sommeren, men hvilke kanaler som kommer har vært ukjent. Nå har RiksTV og TV2 lettet på noe av sløret. Fikk brev fra RikstTV her om dagen som kunne fortelle at fra 4. juni kommer TV2 Sport 2, TV2 Sport 3, TV2 Sport 4 og TV2 Sport 5. Og jeg kunne lese på nett at TV 2 Premier League HD kommer 14. august. Det er vel og bra for fotball og sportsinteresserte folk. Men jeg er veldig skeptisk til at TV2 opptar så mye plass i bakkenettet med hele fem nye sportskanaler. Nå vet jeg ikke hvor mye båndbredde kanalene tar av de nye MUX’ene, men vil tro det er en del siden den ene kanalen også er i HD.

TV 2 Premier League HD vil også være tilgjengelig hos Altibox i tillegg på TV2 Sumo. Hos disse to vil det være totalt tre Premier League HD kanaler. Kunder hos Canal Digital og Viasat vil ikke ha muligheter til å se Premier League HD, da TV2 (foreløpig) ikke har noen avtale med disse distributørene. Etter det jeg har lest i mediene, virker det som om at Canal Digital fremdeles forhandler med TV2, selv om TV2 sier at forhandlingene er avsluttet.

Heldigvis er jeg ikke så fotballfrelst at jeg må ha disse kanalene, for litt ekstra penger koster det jo tross alt. Slik ser prislisten ut fra TV2.no:

TV 2 Sumo:
Kr 229,- per måned for Sumo Sport
Kr 249,- per måned for Sumo Gull (Alle TV 2s programmer)

Riks-TV:
Kr 199,- per måned for Premier League HD
Kr 299,- per måned for Premier League HD og TV 2 Sport (inkludert Tippeliga)

Altibox:
Kr 179,- per måned for Fotballpakke med Premier League, Fotball-VM og Tippeliga

Nå er jeg spent på å se hvilke andre kanaler som dukker opp hos RiksTV. Sport er det i alle fall mer enn nok av. Håper på flere HD-kanaler.

Logo er tatt fra TV2.no.

2 thoughts on “TV 2 Premier League HD og flere TV2 Sport kanaler

  • 24/05/2010 at 09:16
    Permalink

    Hos Altibox vil det i tillegg til kanlene du nevner være noen tilleggskanaler slik at alle kampene som sendes går direkte.

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.