“Kon Tiki” i 3D

Mitt første møte med Kon Tiki som jeg kan huske, var en tekst i norskboka på barneskolen. Dette var et utdrag fra boka om Kon Tiki av Thor Heyerdahl og selvfølgelig var jo ikke det nok for meg, så jeg måtte en tur på biblioteket for å finne mer.

Så har jeg jo selvfølgelig sett dokumentarer om Kon Tiki ekspedisjonen. Snart starter filmingen av Kon Tiki, og den blir i 3D. Det er Joachim Rønning og Espen Sandberg som skal regissere filmen. De var også med å lage Max Manus. Budsjetter blir rundt 100 millioner. En ganske stor film, sett i norsk sammenheng.

Blir spennende å se hva de får ut av denne kjente historien. Gleder meg allerede.

Se Kon-tiki.no for mer info om Kon Tiki.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.