Fotball-VM 2010: Mandag 14. juni

Nederland – Danmark. Mye bra fotball i 1. omgang. Begge lagene klarte å komme til en del avslutninger selv om dette ikke resultere i noen mål. Så pauseresultatet på 0 – 0 gjenspeiler godt omgangen. Danmark åpner med selvmål av Simon Poulsen før det var gått ett minutt av 2. omgang. Den andre omgangen var mye preget av Nederland, men Danmark kom til noen avslutninger. Men det hjelper ikke når Nederland i 85. minutt ved Dirk Kuyt scorer enda et måt. Sluttresultat: Nederland – Danmark 2 -0.

Japan – Kamerun. Dette er to lag jeg egentlig kjenner svært lite til. Det var en grei nok første omgang hvor Japan ved Keisuke Honda lagde mål etter 39 minutter. Pauseresulat: Japan – Kamerun 1 – 0. Mange gode angrep i 2. omgang av begge lag. Flere nære på og stang ut for begge. I sluttminuttene kjørte Kamerun ganske godt på, men det hjalp ikke. Sluttresultat: Japan – Kamerun 1 – 0.

Italia – Paraguay. Denne kampen gikk på  Viasat Fotball og jeg fikk derfor ikke med meg denne. Så dermed må jeg stole på det VG skriver. Det var Italia som ledet an uten å lage de store sjansene. Paraguay scoret ved Aureliano Torres. Og det måtte en keepertabbe til for Italia fikk sitt mål ved Daniele De Rossi. Sluttresultat: Italia – Paraguay 1 – 1.