LOST – The End

Så er det slutt, LOST er ferdig. Siste episode av LOST – The End – blei sendt i USA 24. mai og i Norge på TVNorge 23. juni.

Jeg var veldig spendt på hvordan det ville ende og håpet på å få noen svar. Og det kom kanskje ikke så mange svar i siste episode. Men jeg synes det var god og tenkte ikke over at det fremdeles var mange ubesvarte spørsmål. Egentlig en helt grei avslutning på serien.

LOST startet i 2004 med Oceanic flight 815 som styrtet på en øde øy som viste seg å ikke eksistere på noen kart. Og for å komme dit, måtte man ha spesielle kunskaper om øya. Noe Jack, Kate, Charlie, Sawyer, Saiyd, Locke, Claire og de andre etter hvert lærte seg litt om.

Den første sesongen var knakende god. Hvorfor var de kommet på øya? Hva er røykmonsteret? var noen av spørsmålene som dukket opp. Men når et nytt spørsmål blei besvart, kom det gjerne to-tre nye i samme slengen. LOST tallene 4 8 15 16 23 42 dukket stadig vekk opp i en eller annen sammenenheng.

Jeg tror det var sesong 4 som var en stor skuffelse, men så tok det seg opp igjen. Sesong 6 har stort sett vært en veldig god sesong til tross for enkelte svært dårlige episoder. Men totalt sett har LOST vært en spennende serie å følge til tross for alle de ubesvarte spørsmålene.

Under kan du se en video fra IGN.com med hva de mener er de mest irriterende ubesvarte spørsmålene i LOST.

Og her snakker de litt om siste episode.

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: