Anmeldelse: Police Story (DVD)

Jeg har sansen for Jackie Chan. Police Story er en god film å starte med om du vil se ville stunt og flott slossing.

Police Story er den første i en rekke filmer der Jackie Chan spiller politimannen Chan Ka-Kui. Filmen starter med undercover operasjonen ‘Operation Boar Hunt‘ for å fakke skurken Chu Tao. Men politimenne blir oppdaget og en biljakt ned en skrent med små blikkhus starter. En utrolig flott scene. Og det blir ikke noe dårligere når Chan Ka-Kui like etter løper etter en buss og slenger seg på ved hjelp av en paraply. Sier ikke mer.

Chan får en liten reprimande for at den hemmelige aksjonen ikke gikk helt som planlagt. Han blir satt til å passe Selina Fong som er Chu Tao sin sekretær. Ikke noen lett jobb når hun ikke vil ha livvakt.

Tao blir løslatt mot kausjon og vil hevne seg på Chan Ka-Kui, og dermed er Chan ettersøkt for å ha drept en politimann. Han prøver å få renvasket sitt navn.

Filmen avsluttet i et kjøpesenter med mye flott slossing.

Jeg synes dette er en god film. Historien er enkel, men grei. Dette er en action film, men har også mange elementer av komedie i seg, noe som passer filmen bra. Jeg har sans for Ka-Kui sine to overordnede.

Det som imponerer i denne filmene er sloss scenene og de halsbrekkende stuntene. Martial arts scenene er veldig godt innøvd og utrolig stilig å se på. Jeg tror alle filmene til Jackie Chan har en liten bakomfilm når rulleteksten kommer og den viser at det må mange forsøk til for å få alt til å se ut som at det går på skinner. Mange blir skadd underveis også, inkludert Chan som gjør de fleste stuntene sine selv.

Liker du Jakcie Chan, er Police Story en film du må få med deg.

Foto: Skjermbilde fra filmen

2 thoughts on “Anmeldelse: Police Story (DVD)

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.